کاردرمانی کودکان یعنی چه؟
به مجموعه ای از فعالیتها که موجب بهتر شدن مهارتها و توانایی های حرکتی، عضلانی و یا تقویت مهارهای ذهنی کودک، کاردرمانی گفته می شود.هدف ازکاردرمانی جلوگیری از پیشرفت بیماری کودک و باز گرداندن تواناییهای از دست رفته او است تا بیمار به زندگی و سطح فعالیت قبلی برگردد.
کاردرمانی کودکان از نوع حرکتی برای کدام بیماران بکار می رود؟
کودکان مبتلا به فلج مغزی، تاخیر تکامل حرکتی (مانند دیر راه افتادن)، بیماران با ضعف عضلانی (مانند دیستروفی عضلانی)، تورتیکولی یا کج شدن مادرزادی گردن، آسیب عصبی بازو حین زایمان، کودکان با مشکلات تعادلی، مشکلات قدرت و تحمل عضلانی، کودکانی که به دلیل وضعیت نامناسب یا ضعف عضلانی دچار کوتاهی شده اند و کودکان با عضلات شل بعلت بیماریهای ارثی و متابولیکی نیازمند کاردرمانی حرکتی هستند.
کاردرمانی کودکان از نوع ذهنی برای چه بیمارانی انجام می شود؟
کاردرمانی ذهنی برای کودکانی که مشکل در یادگیری دارند، بیماری بیش فعالی یا کمبود توجه و تمرکز دارند، کودکان مبتلا به مشکلات رفتاری (مانند پرخاشگری، لجبازی،نافرمانی و رفتارهای منفی)، اختلال در مهارتهای دستی(مانند دست نویسی ضعیف)، مشکلات هوشی و کم توانی ذهنی، فوبیا یا ترس شدید، مشکلات ارتباطی- اجتماعی مانند اوتیسم،مشکلات اضطرابی و افسردگی، وسواس و کودکان با اعتماد به نفس پایین لازم است.
کاردرمانی کودکان چگونه به کودک کمک می کند؟
کاردرمانی هنرارائه تمرینهای کاربردی مناسب است که به منظور پیشگیری از ناتوانی و حل مشکلات حرکتی و ذهنی و کسب حداکثر استقلال عملکردی کودک بکار می رود.امتیاز کاردرمانی شرکت فعال فرد بیمار در فعالیتهای آن است.
در کاردرمانی هر چیزی را که مانع انجام فعالیت های طبیعی شخص باشد تغییر داده می شود.کاردرمانی ابزارهای خاصی بهکودک میدهد تا وی با کمک آنها بتواند بهتر کارهایش را انجام دهد.در کاردرمانی باارائهی مشاوره به والدین کودک توصیه های لازم درباره ادامه الگوهای صحیح فعالیه ها در منزل انجام می شود.
چه فردی می تواند توصیه به کاردرمانی کودکان نماید؟
پزشک فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان با معاینه کودک و تشخیص نوع بیماری کودک، به انجام کاردرمانی جسمی یا حرکتی و ذهنی توصیه می نماید.
بازی درمانی چیست؟
بازی درمانی- شناختی یک شاخه از بازی درمانی است که اصول و تکنیک های شناختی و رفتاری را درمان میکند.در این روش،بازی ها و فعالیت ها […]Overthinking چیست؟
به معنای فکر کردن بیش از حد و مفصل در مورد یک موضوع است،به طوری که فرد به تحلیل و بررسی زیادی مشغول میشود و اغلب […]روانشناس یا روانکاو؟ مسئله این است!
اصطلاح روانشناس و روانکاو به دو حوزه مختلف اشاره دارد. روانشناس:روانشناس به عنوان یک متخصص در زمینه علوم روانی شناخته میشود.این فرد ممکن است در زمینه […]ازدواج با چه افرادی درست نیست؟
تصمیم درمورد ازدواج یک موضوع شخصی و پیچیده ست،اما برخی علائمی وجود دارد که ممکن است نشان دهنده عدم سازگاری با یک شخص باشد.ازدواج با کسی […]اهمال کاری و راه های درمان آن
اهمال کاری به عدم انجام وظایف یا انجام آنها به نحوی که با استاندارد ها یا انتظارات مطابقت نداشته باشد اشاره دارد.این ممکن از ناشیانه ترین […]
فرزندپروری ملایم چیست؟
فرزندپروری ملایم یک رویکرد مبتنی بر شواهد برای تربیت فرزندانی شاد و با اعتماد به نفس است. این سبک فرزندپروری از چهار عنصر اصلی تشکیل شده […]
اختلال شخصیت مرزی BPD
اختلال شخصیت مرزی یا Borderline Personality Disorder یک اختلال روانی است که برخی از ویژگی های ناپایدار درزمینه های هویت،احساسات،روابط اجتماعی و نگرش های خود را […]اختلال دو قطبی چیست؟
اختلال دو قطبی یا اختلال افسردگی دو قطبی یک اختلال روانی است که شامل دوره های افسردگی شدید(دوره افسردگی) و دوره های بالازه شادی یا هیجانی […]علائم بیش فعالی در بزرگسالان
شناخت علائم بیش فعالی در بزرگسالان از آنجا حایز اهمیت است که اگر فرد بزرگسال دارای بیماری بیش فعالی باشد، مخاطرات بسیاری اعم از اخراج از محیط کار […]برچسب زنی به کودک ممنوع!
برچسب زنی منفی به کودک:یکی از شیوه های مخرب اما متاسفانه شایع در فرهنگ ما ایرانی ها آن است که به جای نقد عملکرد و رفتار […]اسکیزوفرنی
اسکیزوفرنیا یک اختلال روانی مزمن است که بر تفکر،ادراک،احساسات و رفتار افراد تاثیر میگذارد.افراد ممکن است با واقعیت، ارتباطات خودرا از دست دهند و در دنیای […]